Skip to main content

Δ. Παύλου Μελά: Στην παράταξη Λίλτση ο σύμβουλος Παντελής Νιγδέλης

Ο επικεφαλής της «αναΤΡΟΠΗΣ» Γιώργος Λίλτσης υπογράμμισε ότι «καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας».

Την ένταξή του στην παράταξη «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» ανακοίνωσε ο μέχρι σήμερα ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παύλου Μελά, Παντελής Νιγδέλης.

«Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στους συμπολίτες μου με μοναδικό σκοπό να γίνει ο δήμος μας ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός δήμος της αλληλεγγύης, του πρασίνου, της ισότητας και των νέων τεχνολογιών.  Πιστεύω πως αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μόνο εάν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με εκείνες των ανθρώπων της δημοτικής παράταξης «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό Γιώργο Λίλτση» ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Νιγδέλης.

Καλωσορίζοντας τον στην παράταξη, ο επικεφαλής της «αναΤΡΟΠΗΣ» και υποψήφιος δήμαρχος, γιατρός Γιώργος Λίλτσης υπογράμμισε: «Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για συστράτευση. Ο κ. Νιγδέλης είναι ένας άνθρωπος με διάθεση προσφοράς στα κοινά και με σημαντικό έργο. Με τη συνδρομή των συμπολιτών μας και από τη βάση δημιουργούμε το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, εκείνο το πρόγραμμα με το οποίο θα διοικήσουμε το δήμο. Έναν δήμο που έχει πολλές προοπτικές και δυνατότητες αλλά που δυστυχώς οι μέχρι σήμερα διοικήσεις δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν και να αναδείξουν. Θέλουμε έναν δήμο Παύλου Μελά των ίσων ευκαιριών, της ανάπτυξης, της αξιοποίησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Έναν δήμο κόσμημα της δυτικής Θεσσαλονίκης που θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Μετράμε αντίστροφα για να διώξουμε τη μιζέρια και το γκρίζο από την καθημερινότητά μας. Με τη στήριξη των συμπολιτών μας θα τα καταφέρουμε» κατέληξε ο κ. Λίλτσης.