Skip to main content

Δ. Παύλου Μελά: Βραβεία για τον καλλιτεχνικό διαγωνισμό περιβάλλοντος

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι νικητές αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στους περιβαλλοντικούς διαγωνισμούς για μαθητές και ενήλικες.

Η Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τον περιβαλλοντικό εθελοντισμό στον Δήμο Παύλου Μελά καθώς θα βραβευτούν οι νικητές αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στους περιβαλλοντικούς διαγωνισμούς για μαθητές και ενήλικες που διοργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Παύλου Μελά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που είναι ανοιχτή για το κοινό, και θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221, τις ώρες 11.00 – 13.00, θα απονεμηθούν βραβεία με δίπλωμα και μετάλλιο στα τρία πρώτα έργα των παρακάτω κατηγοριών:

Α) ζωγραφική, για μαθητές 6 έως 10 ετών

Β) κατασκευή καλλιτεχνημάτων με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, για μαθητές ηλικίας 11 έως 18 ετών

Γ) διαγωνισμός ιδεών, για ενήλικες σχετικά με τις δράσεις περιβάλλοντος και εθελοντισμού

Τα έργα και οι ιδέες αξιολογήθηκαν από ειδικές επιτροπές και θα εκτεθούν στο χώρο της εκδήλωσης αλλά και στον εκθεσιακό χώρο της Υπόγειας Διάβασης της οδού Λαγκαδά.

Οι διαγωνισμοί προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του Έργου «Ενίσχυση οικολογικής συνείδησης και προώθηση περιβαλλοντικού εθελοντισμού στο Δήμο Παύλου Μελά», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνεργάζονται τα Γραφεία περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου – Κορδελιού & Βερτίσκου.