Skip to main content

Δ. Θερμαϊκού: 7,22 τόνοι χαρτιού ανακυκλώθηκαν από εκλογικό υλικό

Ο δήμος Θερμαϊκού συγκέντρωσε και οδήγησε προς ανακύκλωση το αχρησιμοποίητο υλικό από όλα τα εκλογικά κέντρα της περιοχής.

Σε μια κίνηση πρωτοποριακή, με θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο, προχώρησε ο Δήμος Θερμαϊκού, με πρωτοβουλία του Τμήματος Ανακύκλωσης και σκοπό τη συλλογή και ανακύκλωση όλου του πλεονάζοντος εκλογικού υλικού, μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών της 26ης Μαΐου και 2ας Ιουνίου.

Σε συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μ. (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας), από την αρχή κιόλας της εβδομάδας που προηγήθηκε της πρώτης Κυριακής των εκλογών, συμφώνησε να διαθέσει απορριμματοφόρο όχημα και να συγκεντρωθεί προς ανακύκλωση το αχρησιμοποίητο υλικό από όλα τα εκλογικά κέντρα του Δήμου.

Αποτελώντας τον πρώτο δήμο που αιτήθηκε τη διάθεση οχήματος από το Φορέα, ο Δήμος Θερμαϊκού με τις συντονισμένες ενέργειες των Τμημάτων Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, την κοπιαστική προσπάθεια όλου του προσωπικού τους και πάντα σε στενή και αρμονική συνεργασία με το Φο.Δ.Σ.Α. Κ.Μ., ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τη δράση.

Σμφωνα με ενημέρωση του Φορέα, η ποσότητα καθαρού χαρτιού, που οδηγήθηκε τελικά προς ανακύκλωση, άγγιξε τους 7,22 τόνους.