Skip to main content

Ξυλοπόδαροι και ξωτικά στην πρώτη Λευκή Νύχτα του δήμου Θερμαϊκού

Ξυλοπόδαροι και ξωτικά δημιούργησαν μια άκρως εορταστική διάθεση σε όλο τον κόσμο. Στο σημείο σύσσωμη η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού.

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον δήμο Θερμαϊκού η Λευκή Νύχτα, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον δήμο, η οδός Αμπελοκήπων πλημμύρισε από  μικρούς και μεγάλους φίλους που ανταποκρίθηκαν με πολύ χαρά στο κάλεσμα του δήμου.

Τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι αργά το βραδύ, ο Άγιος Βασίλης περίμενε εκεί για να αγκαλιάσει τους μικρούς φίλους και να διαβάσει τα γράμματα που του είχαν ετοιμάσει, γεμίζοντας τους με δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Ξυλοπόδαροι και ξωτικά δημιούργησαν μια άκρως εορταστική διάθεση σε όλο τον κόσμο. Σύσσωμη η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής έδωσαν  ευχές για όμορφα Χριστούγεννα και ένα δημιουργικό νέο έτος.

Η μουσική δρόμου με χαρμόσυνα χριστουγεννιάτικα ακούσματα από το Πυθαγόρειο ωδείο Περαίας ,η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου, κάλαντα με παραδοσιακά κρουστά από τον ΠΟΣΠ Περαίας καθώς και τα κάλαντα του κόσμου από το Πανθερμαϊκό Χαμόγελο ανέβασαν την διάθεση και το κέφι του κόσμου στα ύψη μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δήμου Θερμαϊκού πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εμποτικό ΣύλλογοΠεραίας, το ΔΗΠΠΑΚΥΘ ,την Αντιδημαρχία Τουρισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού, καθώς και την τοπική κοινότητα Περαίας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.