Skip to main content

Δ. Θερμαϊκού:Από αμέλεια της προηγούμενης διοίκησης οι μεγάλοι λογαριασμοί ΔΕΥΑΘ

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί αυτή η φτηνή πολιτική τακτική, η οποία αποβαίνει εις βάρος των πολιτών, είπε ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

Τα παράπονα δημοτών του δήμου Θερμαϊκού σχετικά με μεγάλους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΘ σχολίασε ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού τόνισε ότι η δυσαρέσκεια των πολιτών είναι λογική και κατανοητή, ενώ παράλληλα επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση, καθώς όπως τόνισε «οι λογαριασμοί αφορούσαν σε χρεώσεις προηγουμένων ετών, 2018-2019».

«Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί αυτή η φτηνή πολιτική τακτική, η οποία αποβαίνει εις βάρος των πολιτών του δήμου μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τσαμασλή

Πριν λίγες μέρες αρκετοί συνδημότες μου έγιναν αποδέκτες υπερβολικά μεγάλων λογαριασμών της ΔΕΥΑΘ, γεγονός το οποίο τους εξόργισε και πυροδότησε με αρνητική διάθεση προς τη Διοίκηση την κοινή γνώμη.

Το σέβομαι και το κατανοώ απόλυτα και είναι λογικό. Όμως, οφείλω ν' αποκαταστήσω την αλήθεια. Οι λογαριασμοί αφορούσαν σε χρεώσεις προηγουμένων ετών, 2018-2019, και, φυσικά, λαθών και παραλείψεων της προηγούμενης Διοίκησης.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί αυτή η φτηνή πολιτική τακτική, η οποία αποβαίνει εις βάρος των πολιτών του δήμου μας. Είμαι εδώ για να σας προστατεύσω και να διαφυλάξω τα συμφέροντά σας. Οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΘ θα εκδίδονται κάθε τετράμηνο, όπως θα γίνονται και οι καταμετρήσεις.