Skip to main content

Δ. Θεσσαλονίκης: Ανεξαρτητοποίηση Γωγάκου από την παράταξη Γάκη

Ο Στέφανος Γωγάκος απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Η πρόταση του δημάρχου και ο ρόλος στην «Αγιορετική Εστία»

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Γωγάκος από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» του Βασίλη Γάκη στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γωγάκος απέστειλε σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δρόσο Τσαβλή.

«Η ενέργεια μου αυτή προέρχεται από την μεγάλη μου επιθυμία να υπηρετήσω την Τοπική Αυτοδιοίκηση με πιο αποτελεσματικό τρόπο και με ανιδιοτέλεια, καθόσον η ενασχόληση μου με τα κοινά της πόλης της Θεσσαλονίκης έχει μία συνεχή διάρκεια 15 ετών», αναφέρει στην επιστολή του κ. Γωγάκος.

Ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, «εργαζόμενος για τη επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, αποκλειστικά προς όφελος των συμπολιτών μας».

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι δεσμεύομαι πως θα συμβάλλω τα μέγιστα με κάθε τρόπο και με όλες τις δυνάμεις,τις γνώσεις και τις εμπειρίες που διαθέτω, ώστε η πόλη μας να βελτιώνεται συνεχώς, να γίνεται καλύτερη και πιο φιλική στους δημότες της», σημειώνει ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος.

Σε δηλώσεις του στη Voria.gr ο κ. Γωγάκος τόνισε ότι «είμαστε κοντά με την παράταξη του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα» και εκτίμησε πως πλέον θα μπορεί να είναι πιο ενεργός.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο κ. Γωγάκος έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος σήμερα προχώρησε σε μίνι ανασχηματισμό στο σχήμα διοίκησης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αναμένεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην «Αγιορετική Εστία», όπου επί χρόνια ήταν μέλος του Δ.Σ. Σημειώνεται ότι ο κ. Γωγάκος σημειώνεται ότι έχει στενές σχέσεις εδώ και χρόνια με το Άγιο Όρος ενώ συμμετείχε και στον Όμιλο Φίλων Αγίου Όρους «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γωγάκος είχε μπει στο δημοτικό συμβούλιο τον Ιούνιο μετά την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης Νίκου Ταχιάου, καθώς ήταν ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού.