Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
x

Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ

Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ των τεσσάρων δημοτικών κοινότητων της Θεσσαλονίκης που έχουν παιδιά ηλικίας 14 ετών.

Τη διανομή σχολικών ειδών και τροφίμων για τους δικαιούχους της Β΄,Γ΄,Δ΄ και Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Θεσσαλονίκης που έχουν παιδιά ηλικίας 14 ετών, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 από ώρα 10:00 έως 13:00 έχει προγραμματίστει ο δήμος Θεσσαλονίκης ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) των Β΄,Γ΄,Δ΄ και Ε΄ Δημοτικών Κοινοτήτων που έχουν παιδιά ηλικίας 14 ετών και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους έως 31-10-2021 ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης (Πρόνοια), οδός Μοναστηρίου 53-55.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα.

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ)
τον Α.Μ.Κ.Α.
την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης οι δικαιούχοι για την είσοδο τους στην υπηρεσία θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος rapid test για Covid-19.

Τέλος, συστήνεται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους καροτσάκι και σακούλες για τη μεταφορά των προϊόντων.

Συνιστάται στους προσερχόμενους/μενες:

Να μην υπάρχει συνωστισμός, προς αποφυγή μετάδοσης οποιαδήποτε αναπνευστικής λοίμωξης.

Να τηρούνται οι ώρες προσέλευσης, που γνωστοποιούνται και με γραπτό μήνυμα.

Να φορούν υποχρεωτικά διπλή μάσκα,

Να κρατούν τις αποστάσεις,

Να εφαρμόζουν γενικότερα, όλα τα μέτρα που αφορούν στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ