Skip to main content

Δ. Θεσσαλονίκης: Υπάλληλοι καθάρισαν το κέντρο μετά τα επεισόδια

Άργα τα μεσάνυχτα υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρησης Αστικών Απορριμμάτων καθάρισαν και έπλυναν την πόλη

Βομβαρδισμένο τοπίο ήταν χθες το βράδυ το κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά το εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων διαδηλωτών και αντρών της αστυνομίας.

Άργα τα μεσάνυχτα υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρησης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης βγήκαν στους δρόμους για να καθαρίσουν την πόλη.

Είχε προηγηθεί σχεδιασμός, μετά από εντολή του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Καθαριότητας Λάζαρου Ζαχαριάδη, από την προηγούμενη μέρα για το τρόπο που θα κινηθούν οι εργαζόμενοι προκειμένου να καθαριστεί άμεσα το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα σε 4 ώρες οι υπάλληλοι του δήμου καθάρισαν και έπλυναν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια και επανήλθε η πόλης στους κανονικούς της ρυθμούς.

«Συγχαίρω τους εργαζομένους της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον άριστο σχεδιασμό, την προετοιμασία του αλλά και την υλοποίησή του ώστε το κέντρο της πόλης μετά τα πρωτοφανή σε έκταση και ένταση γεγονότα, επί της ουσίας σε μόλις 4 ώρες το καθάρισαν το έπλυναν και το επανέφεραν στους κανονικούς ρυθμούς του», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Ζαχαριάδης.