Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΖΕΡΒΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΥΡΙΖΙΔΗΣ

Ο κ. Κυριζίδης αναμένεται να προτρέπει τους δημότες να ψηφίσουν κατά βούληση μεταξύ των δύο μονομάχων για τον δημαρχιακό θώκο

Κάλεσμα για συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανάδειξη νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης αναμένεται να απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά», Μάκης Κυριζίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κυριζίδης πρόκειται να προτρέπει τους δημότες να ψηφίσουν κατά βούληση μεταξύ των δύο μονομάχων για τον δημαρχιακό θώκο Νίκο Ταχιάο και Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά» φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα, δεδομένου ότι είναι μια ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική υποψηφιότητα.

Οι δύο άντρες, χθες, συναντήθηκαν στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιούν οι δύο διεκδικητές του κεντρικού δήμου.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι κατά την προεκλογική περίοδο ο κ. Κυριζίδης είχε ταχθεί κατά των κομματικών χρισμάτων στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως αυτή του κ. Ταχιάου, που έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.  

Τις ημέρες αυτές, πάντως, ο κ. Κυριζίδης, ο οποίος στον α΄ γύρο των εκλογών της 26ης Μαΐου έλαβε ποσοστό 2,58% και 3.178 ψήφους, θα συνεχίσει τις επαφές με τους δύο υποψήφιους που διεκδικούν να αναλάβουν τη διοίκηση του κεντρικού δήμου.  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ