Skip to main content

Δαγκλής: Θα κλείσουμε και την παλιά Παραλία Θεσσαλονίκης αν χρειαστεί

Στο κλείσιμο και της Παλιάς Παραλίας θα προχωρήσει η Πολιτεία αν δεν συμμορφωθούν οι Θεσσαλονικείς, τόνισε ο Δημήτρης Δαγκλής.

«Εάν ο κόσμος αρχίσει να πηγαίνει στην Παλιά Παραλία θα ζητήσουμε να κλείσει», ξεκαθάρισε ο εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Δημήτρης Δαγκλής τονίζοντας πως αν θα υπάρξει αντίστοιχη απαγόρευση με αυτήν της Νέας Παραλίας αν οι Θεσσαλονικείς δεν συμμορφωθούν με τις αποφάσεις της Πολιτείας και απλώς μετακινηθούν.

Αναφορικά με το λουκέτο στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης ο κ. Δαγκλής, μιλώντας στο Radio North 98 έκανε λόγο για οδυνηρή απόφαση «που έπρεπε όμως να γίνει» υπενθυμίζοντας πως τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας όσο και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας έκαναν εκκλήσεις τους Θεσσαλονικείς να μην συνωστίζονται.

Σύμφωνα με απόφαση Χαρδαλιά, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστή για τις επόμενες 14 μέρες.

Διαβάστε: Κλείνει από τις 2 μμ η Νέα Παραλία-Πώς φτάσαμε στο λουκέτο

«Οι Θεσσαλονικείς πειθάρχησαν με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, αλλά χάσαμε το πνεύμα. Εντοπίζαμε ότι υπήρχε πειθαρχία ως προς την νομιμότητα όχι όμως ως προς το πνεύμα του νόμου. Εννέα στους δέκα έβγαιναν να αθληθούν» είπε χαρακτηριστικά. «Μας προβλημάτισε ότι όλοι πήγαιναν να αθληθούν. Είχαν βέβαια όλοι την βεβαίωση ή το απαραίτητο sms. Με πέντε χαρτιά ή εφτά μηνύματα κάποιος μπορούσε να είναι όλη μέρα έξω», σχολίασε και κάλεσε τον κόσμο να μην κάνει κατάχρηση των διευκολύνσεων που παρέχει ο νόμος.

Δείτε εδω: Κάγκελα και σχοινιά για το λουκέτο στη Νέα Παραλία (vid)