Skip to main content

Δαγκλής:Στη διάθεση της Νοτοπούλου τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας

Το σχόλιο του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Δαγκλή για τις αιχμές της κ. Νοτοπούλου για την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου

Απάντηση στην κριτική της επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου έδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook «τα αποτελέσματα των προσπαθειών της Δημοτικής Αστυνομίας είναι απτά, καταγεγραμμένα και είναι στη διάθεση όλων, της κυρίας Νοτοπούλου συμπεριλαμβανομένης».

Σημειώνεται ότι στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η κ. Νοτοπούλου είχε αφήσει αιχμές ότι υπάρχει ανοχή στο θέμα της κατάληψης κοινόχρηστου χώρου (δείτε εδώ).

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Δαγκλή στο facebook:

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με όρισε Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με αρμοδιότητα σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας.

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα έχουμε ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια, με νέα στρατηγική, για να διαμορφώσουμε ένα αστικό περιβάλλον με κανόνες, ευταξία και βιώσιμη κινητικότητα.

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας είναι απτά, καταγεγραμμένα και είναι στη διάθεση όλων, της κυρίας Νοτοπούλου συμπεριλαμβανομένης. Όποτε μου ζητηθεί μπορώ να παρουσιάσω τα συγκεντρωτικά αυτά αποτελέσματα για τα οποία μας συγχαίρουν άλλοι δήμοι της Ελλάδας ζητώντας μας μάλιστα να τους μεταφέρουμε τεχνογνωσία.

Αυτό είναι το καθήκον μου και ο μοναδικός μου στόχος.

Πέραν τούτου ουδέν.