Skip to main content

Βρετανικά ΜΜΕ - Γλυκά Νερά: Υποψίες ΕΛΑΣ ότι ο πιλότος είχε εμπλοκή με ναρκωτικά

«Τις θεωρίες για πιθανή ανάμειξη σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε έρευνα στα οικονομικά του καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνου».

«Η Ελληνική Αστυνομία φοβάται ότι ο πιλότος σύζυγος της Καρολάιν μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε», αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, αφορά με τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Όπως αναφέρουν τόσο η Daily Mail όσο και η The Sun, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τα οικονομικά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθώς ο πλούσιος τρόπος ζωής του είχε προκαλέσει υποψίες για πιθανή εμπλοκή στα ναρκωτικά. Το ζευγάρι πρόσφατα είχε κάνει πολυτελείς διακοπές στο Ντουμπάι και είχε επίσης ξοδέψει 50.000 ευρώ στην αγορά γης, ενώ σχεδίαζε να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του, αξίας 160.000 ευρώ.
«Την έκανε να σιωπήσει σωματικά και συμβολικά»

Και τώρα, σύμφωνα με την The Sun, οι αστυνομικοί, που προηγουμένως ήταν υπεύθυνοι για την έρευνα, πιστεύουν ότι η 20χρονη Καρολάιν Κράους μπορεί να είχε μάθει για τις δραστηριότητες του συζύγου της και να τις είχε αποδοκιμάσει. Μια πηγή αποκάλυψε μάλιστα στο βρετανικό μέσο, πως ο πιλότος ασκούσε όλο και περισσότερο έλεγχο στη σύζυγό του και μάλιστα είχε τοποθετήσει μια εφαρμογή παρακολούθησης στο τηλέφωνό της. Η πηγή πρόσθεσε ότι την συνόδευε επίσης σε συνεδρίες θεραπείας επειδή φέρεται να φοβόταν να μην μιλούσε η Καρολάιν. «Ο τρόπος που δολοφονήθηκε υποδηλώνει ότι την έκανε να σιωπήσει σωματικά και συμβολικά».

Έχει αναφερθεί επίσης, ότι η νεαρή μητέρα ήταν τόσο τρομοκρατημένη από τον άντρα της που πάντα έλεγχε εάν η πόρτα ήταν κλειστή κατά τη διάρκεια των θεραπειών της, φοβούμενη πως ο Μπάμπης θα μπορούσε να την ακούσει.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράους είπε στην The Sun ότι η κόρη του είχε μια ισχυρή «αίσθηση σωστού και λάθους» και θα είχε απειλήσει να αφήσει το σύζυγό της εάν είχε ανακαλύψει ότι εμπλεκόταν σε κάτι. Πρόσθεσε ότι πίστευε πως υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες του ελληνικού Τύπου πως ο πιλότος συνδεόταν με λαθρεμπόριο ναρκωτικών.