Skip to main content

Δανιηλίδης: Οι χαντμπολίστριες του ΠΑΟΚ μας έκαναν υπερήφανους

Ο δήμαρχος Νεάπολης απένειμε τα χρυσά μετάλλια στις αθλήτριες του «Δικεφάλου» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στη Νέα Ιωνία.

Την απονομή των χρυσών μεταλλίων στις χαντμπολίστριες του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος κόντρα στη Νέα Ιωνία με 3-0 νίκες πραγματοποίησε χθες ο Σιμος Δανιηλίδης.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» έφτασε στο πρώτο νταμπλ στην ιστορία του κερδίζοντας την αθηναϊκή ομάδα στο κατάμεστο κλειστό της Νεάπολης και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης κάλεσε τον δήμαρχο Νεάπολης να κάνει την απονομή μέσα σε κλίμα ευφορίας και συγκίνησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Δανιηλίδης:

«Στην ιστορία του χάντμπολ στη Θεσσαλονίκη το άθλημα της χειροσφαίρισης μας έχει κάνει υπερήφανους πολλές φορές. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο, όπου παράγοντες, αθλητές και αθλήτριές του προσπαθούν να κρατήσουν την ιστορία της χειροσφαίρισης ζωντανή με πολλά παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές του, έκανε την υπέρβαση και πανάξια κέρδισε κύπελλο και πρωτάθλημα στο χάντμπολ.

Στην ομάδα υπάρχουν αθλήτριες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέρουν μεγάλες υπηρεσίες στο άθλημα ώστε η χειροσφαίριση στη Θεσσαλονίκη να ξαναδεί τις καλές ημέρες του αθλήματος στις δύσκολες οικονομικά εποχές για τον αθλητισμό.

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες που με την επιτυχία τους μας κάνουν υπερήφανους, καθώς και να ευχαριστήσω και δημόσια το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, τον προπονητή, τους χορηγούς-υποστηρικτές και τους φιλάθλους που βοήθησαν και αυτοί από την μεριά τους να εκπληρώσει η ομάδα τους υψηλούς στόχους της».