Skip to main content

Δανεικοί στο Βέλγιο Χαρίσης και Κίτσιου, προς Ατρόμητο ο Χατζηϊσαΐας

Αναχωρούν για το Βέλγιο προκειμένου να έχουν τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της βελγικής ομάδας Σεντ Τρούιτεν.

Κοντά στον δανεισμό τους στη Σεντ Τρούιτεν είναι οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ Χάρης Χαρίσης και Στέλιος Κίτσιου, οι οποίοι αναχωρούν για το Βέλγιο προκειμένου να έχουν τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της βελγικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Κίτσιου τα έχει βρει σε όλα με την βελγική ομάδα για να αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ κι έτσι θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Χαρίσης, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ολλανδική Γκρόνιγκεν, βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στη Σεντ Τρούιντεν, και στις συζητήσεις που θα κάνει θα περιληφθεί συμφωνία για την ρήτρα αγοράς, ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, μεταξύ της Βελγικής ομάδας και του Δικεφάλου, ενώ τουλάχιστον 1 εκατ. ευρω θα είναι η ρήτρα για τον Κίτσιου.

Στο μεταξύ, στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αφού οι δυο ομάδες συμφώνησαν για τον δανεισμό του παίκτη.