Skip to main content

Δαρδαμανέλης από Φοίνικα: Η ανατολική είσοδος της πόλης μας είναι πάντα προτεραιότητά μας

Με πολίτες του Φοίνικα συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Καλαμαριάς - Συζήτησε για την αγορά και άκουσε τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των κατοίκων.

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς συνάντησε στην αγορά του Φοίνικα τους κατοίκους της περιοχής στο πλαίσιο του «Συζητώ με τον δήμαρχο στη γειτονιά μου» και τους ενημέρωσε για τα έργα που είναι σε εξέλιξη, όπως αυτό των Ομβρίων Υδάτων, ύψους 10.5 εκατ. ευρώ, του οδοφωτισμού με λάμπες led, που ξεπερνάει τα 3εκ. ευρώ, των ασφαλτοστρώσεων σε 65 δρόμους, στους οποίους περιλαμβάνονται και του Φοίνικα, έργο που αγγίζει το 1.9 εκ. από ιδίους πόρους.

«Είστε συμμέτοχοι στα έργα. Ανάλογα με τα αιτήματα που έχουν καταγραφεί προχωράμε», είπε ο κ. Δαρδαμανέλης απευθυνόμενος στους πολίτες και τους κάλεσε να ενημερώνουν τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να καταγράφουν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. «Βοηθήστε τις υπηρεσίες μας με τις πληροφορίες που θα δίνετε για να σχεδιάσουμε το επόμενο έργο», κατέληξε.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην αγορά του Φοίνικα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στόχος είναι να δώσουμε ζωή στον Φοίνικα κι αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την αγορά του. Προχωρήσαμε στην επινοικίαση 24 καταστημάτων μέσα στον τελευταίο χρόνο και προσπαθούμε να αυξήσουμε αυτόν τον αριθμό».

Ο κ. Δαρδαμανέλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των κατοίκων της περιοχής, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι παρευρισκόμενοι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους τόσο για την παρουσία του Δημάρχου, όσο και για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν μαζί του για τον Φοίνικα.