Skip to main content

Γιάννης Δαρδαμανέλης: Ιστορική η νίκη στον δήμο Καλαμαριάς

Ο νέος δήμαρχος Καλαμαριάς μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων δήλωσε πως η περιοχή «τόλμησε να κάνει αυτό το βήμα και δεν θα την απογοητεύσουμε».

«Ιστορική νίκη» χαρακτήρισε ο νέος δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, την εκλογή του με ποσοστό 57,65% έναντι του απερχόμενου δημάρχου, Θεοδόση Μπακογλίδη, στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων, ο κ. Δαρδαμανέλης ευχαρίστησε τους δημότες της Καλαμαριάς για την εμπιστοσύνη και διαβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, πως «θα δουλέψουμε ενωμένοι για την επανεκκίνηση, την ανάπτυξη, τη νέα εποχή της Καλαμαριάς μας».

«Καταφέραμε μία Νίκη ιστορική! Μία Νίκη από αυτές που δεν συμβαίνουν συχνά! Μία παράταξη φρέσκια και δυναμική κατάφερε μία μεγάλη ανατροπή απέναντι σε μία παράταξη που διοικούσε επί 40 περίπου χρόνια. μΕυχαριστώ όλους τους συνδημότες μας που εμπιστεύθηκαν τη Γενιά Δημιουργίας.

Ευχαριστώ την ομάδα μου, τους συνεργάτες και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που δούλεψαν πολύ σκληρά για αυτήν την ιστορική νίκη! Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την μοναδική υποστήριξη» δήλωσε αρχικά ο νέος δήμαρχος Καλαμαριά και κατέληξε:

«Η Καλαμαριά γύρισε σελίδα! Τόλμησε να κάνει αυτό το βήμα και δεν θα την απογοητεύσουμε.

Θα δουλέψουμε ενωμένοι για την επανεκκίνηση, την ανάπτυξη, τη νέα εποχή της Καλαμαριάς μας!».