Skip to main content

DataScouting: Ημερίδα για τη ψηφιακή προβολή πολιτισμικού υλικού

Διακεκριμένοι ομιλητές από Ελλάδα και εξωτερικό θα αναλύσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της έξυπνης διαχείρισης πολιτισμικού περιεχομένου.

Η DataScouting θα διοργανώσει ημερίδα, με θέμα Νέοι Τρόποι ψηφιακής προβολής πολιτισμικού υλικού στις 30 Αυγούστου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της έξυπνης διαχείρισης, εμπλουτισμού και διάθεσης πολιτισμικού περιεχομένου και θα παρουσιάσουν εργαλεία και πληροφοριακά συστήματα αρχειακής περιγραφής.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα υπάρξει και  έκθεση της ψηφιακής προθήκης MagicBox, στην οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να περιηγηθούν και να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία προβολής του εκθέματος σε φυσική και ψηφιακή διάσταση.

Για πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της DataScouting (https://datascouting.com/) στην ενότητα Events ή μέσω εμαιλ στο info@datascouting.com