Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
x

«ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ»

Ανακοίνωση με την οποία διευκρίνισαν πως ουδέποτε ζήτησαν να φύγει από την προεδρία του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέδωσαν σήμερα οι οπαδοί της ομάδας. Αινιγματικη και ειρωνική η φράση «πολυαγαπημένος

Ανακοίνωση με την οποία διευκρίνισαν πως ουδέποτε ζήτησαν να φύγει από την προεδρία του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξέδωσαν σήμερα οι οπαδοί της ομάδας.

Στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατηγορούν τα ΜΜΕ για προπαγάνδα και διαστρέβλωση της αλήθειας. Όσον αφορά τον Θοδωρή Ζαγοράκη, επισημαίνουν πως ποτέ δεν ζήτησαν να φύγει αλλά τον αποκαλούν «πολυαγαπημένο μας πρόεδρο». Η ανακοίνωση αναφέρει ως εξής:

«Χωρίς καμία έκπληξη διαπιστώσαμε ότι σε λιγότερο από 24 ώρες της ανακοίνωσής μας, επιβεβαιώσατε τα όσα είπαμε περί προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. («Μ»έσα «Μ»αζικής «Ε»πιρροής) και διαστρέβλωσης της αλήθειας καθώς και της ύπαρξης καθοδηγούμενων προβάτων στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Είδαμε ξαφνικά στην πολυσυζητημένη ανακοίνωσή μας, να προσθέτετε μία πρόταση την οποία δεν γράψαμε. Ποτέ δεν ζητήσαμε να φύγει ο «πολυαγαπημένος μας» πρόεδρος.

Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να απολογηθούμε, ειδικά όταν πρόκειται για άτομα τα οποία δεν έχουν ματώσει ποτέ για τον ΠΑΟΚ. Μοναδική τους ασχολία είναι το ίντερνετ και το ράδιο.

Η στάση μας θα συνεχίσει να είναι σκληρή και δυναμική για το καλό του ΠΑΟΚ. Τη θέση μας θα την ξεκαθαρίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ από τον οποίο θα απαιτήσουμε να αναλάβει τις ευθύνες του.

Υ.Γ.: Για όσους βιάστηκαν να μας χαρακτηρίσουν «μικρή μερίδα οπαδών», σας υπενθυμίζουμε τους συνδέσμους που συνυπέγραψαν:

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, LEMMY, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΠΕΡΑΝ CLUB, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, Β.Ε.Μ., ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΓΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΕ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ZULU ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΘΕΡΜΗ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΒΟΡΕΙΟΙ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ, ΑΡΝΑΙΑ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ), ΜΑΛΓΑΡΑ-ΚΥΜΙΝΑ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΒΟΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ».A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ