Πέμπτη 2 Απριλίου 2020
x

CHECK IN ΣΤΗΝ 83Η ΔΕΘ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η Fraport Greece θα δημιουργήσει στο περίπτερό της τον μηχανισμό check in και παράδοσης αποσκευών προς διευκόλυνση των επιβατών της.

Πύλη αναχώρησης όσων ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Ελλάδα ή το εξωτερικό καθίσταται η 83η ΔΕΘ από τις 8-16 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ ΔΕΘ-Helexpo και Fraport Greece.

Όσοι εκθέτες και επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Ελλάδα ή το εξωτερικό με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία, θα μπορούν εύκολα να κάνουν check in και να παραδώσουν τις αποσκευές τους στο περίπτερο της Fraport Greece μέσα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (στον υπαίθριο χώρο ιδιαίτερης προβολής, τομέας Β13, παραπλεύρως του Περιπτέρου 15).

Οι αποσκευές θα παραλαμβάνονται κανονικά στο αεροδρόμιο προορισμού των επιβατών.

Η Fraport Greece θα δημιουργήσει στο περίπτερό της τον μηχανισμό check in και παράδοσης αποσκευών προς διευκόλυνση των επιβατών της και εκθετών-επισκεπτών της 83ης ΔΕΘ.

«Η νέα αυτή υπηρεσία αναβαθμίζει σημαντικά το επίπεδο εξυπηρέτησης των εκθετών και επισκεπτών, καθώς μεταξύ άλλων εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και δεν ταλαιπωρούνται», καταλήγει η ανακοίνωση του εκθεσιασκού φορέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ