Skip to main content

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες σε πληγείσες περιοχές

Μεγάλος αριθμός βλαβών σε πολλές περιοχές της χώρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι ενέργειες του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάστασή τους.

Αποκαταστάθηκαν οι περισσότερες βλάβες από την κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των συνεργείων, όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες – θυελλώδεις άνεμοι και η ισχυρή βροχόπτωση - είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθεί ένας μεγάλος αριθμός βλαβών σε πολλές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα της Ανατολικής Μακεδονίας, της Εύβοιας, των Σποράδων, της Κρήτης και του Ανατολικού Αιγαίου.

«Η ετοιμότητα και η επαγρύπνηση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ πανελλαδικά, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αποκατάσταση των περισσότερων βλαβών, ακόμη και υπό τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, τόσο λόγω της κακοκαιρίας, όσο και λόγω των επιπλέον δυσκολιών που προκύπτουν από τα έκτακτα μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας λόγω της πανδημίας.

»Με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, μέχρι αυτή την ώρα έχουν αποκατασταθεί σχεδόν όλες οι βλάβες στα δίκτυα Μέσης Τάσης, ενώ εκκρεμεί ένας μικρός αριθμός βλαβών κυρίως στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή της Ξάνθης και της Καβάλας, οι οποίες αναμένεται να αποκατασταθούν εντός της ημέρας».

Η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί για μια ακόμη φορά θερμά τους εργαζόμενούς της για την άμεση ανταπόκρισή τους και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που επιδεικνύουν, ιδιαίτερα κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι σήμερα.

Φωτογραφία αρχείου