Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
x

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 664 ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ

Νέα προκήρυξη 664 θέσεων εργασίας - Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Νέα προκήρυξη 664 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο τoυ εταιρικού εκσυγχρονισμού που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων, ο ΔΕΔΔΗΕ προχωρά σε προσλήψεις 664 ατόμων.

Αναλυτικότερα, ανακοινώνει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 664 συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις  υπηρεσιακές μονάδες του ΔΕΔΔΗΕ, σε όλη την επικράτεια.

Σημειώνεται ότι στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 245 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  105 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 314.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, στόχος της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο κεφάλαιο προκειμένου να επιτευχθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός της εταιρίας και η ψηφιακή του μετάβαση, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους Έλληνες πολίτες.

Την επίσημη ανακοίνωση μπορείτε να βρείτε εδώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ