Skip to main content

Συνελήφθη 18χρονος που μετέφερε και έκρυβε μετανάστες στη Ν.Απολλωνία

Εντοπίστηκαν εντός εγκαταλελειμμένου κτηρίου, ο συλληφθείς μαζί με 11 ομοεθνείς του που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, μέλος κυκλώματος, έπειτα από τον εντοπισμό παράνομα μεταφερόμενων αλλοδαπών σε αγροτική περιοχή της Νέας Απολλωνίας.

Πρόκειται για 18χρονο Πακιστανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παροχής καταλύματος για απόκρυψη εκ κερδοσκοπίας πραττόμενης.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν εντός εγκαταλελειμμένου κτηρίου, ο παραπάνω συλληφθείς μαζί με 11 ομοεθνείς του που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω αλλοδαποί με τη συνδρομή έτερων μελών του κυκλώματος, εισήλθαν παράνομα από περιοχή του Νομού Έβρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο ανωτέρω κτήριο, καταβάλλοντας για την παράνομη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.