Skip to main content

Δέκα χρόνια Voria.gr: Γιορτάσαμε τα γενέθλιά μας! (φωτο)

Η ομάδα της Voria.gr έσβησε δέκα κεράκια και το γιόρτασε με μία λαμπερή εκδήλωση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Με τη λάμψη που της αρμόζει και σε κλίμα συγκίνησης, η Voria.gr, η μεγαλύτερη και πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα, γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης τα πρώτα της 10 χρόνια στο Kitchen Bar, στον Α' προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Τρανή απόδειξη της δυναμικής, της εγκυρότητας, της αξιοπιστίας και της πρωτοπορίας τής Voria.gr ήταν ο κατάμεστος χώρος της εκδήλωσης από τους δεκάδες φίλους της πιο επιδραστικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας της Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων από την τοπική αυτοδιοίκηση ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων και απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, επικεφαλής φορέων και οργανισμών, όπως ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας, ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Κιλτίδης και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και συλλόγων.

Επίσης, στα γενέθλια της Voria.gr παρόντες ήταν επικεφαλής επιχειρήσεων όπως ο πρόεδρος της ΟΛΘ ΑΕ Σωτήρης Θεοφάνης, η αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου, ο διευθύνων σύμβουλος της Τσάνταλη, Άγγελος Δημητριάδης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Interlife, Γιάννης Βοτσαρίδης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurimac Σταύρος Κωνσταντινίδης, ο δικηγόρος και σύμβουλος διοίκησης της Μαλαματίνα Κωνσταντίνος Μέλλιος. Παρόντες και επιχειρηματίες από τον εκδοτικό χώρο, όπως ο Γιάννης Κουρτάκης από τα Παραπολιτικά και συνάδελφοι δημοσιογράφοι. Από την εκδήλωση απουσίαζαν οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Η ιδιοκτήτρια της Voria.gr Ειρήνη Καράογλου

 

Σε μία συγκινησιακού χαρακτήρα ομιλία, η ιδιοκτήτρια της Voria.gr, Ειρήνη Καράογλου, υπογράμμισε τη σημασία της λαμπερής βραδιάς και απαρίθμησε τις επιτυχίες που έχει καταφέρει η ιστοσελίδα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον αέρα. «Η Voria.gr ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2009 και σε αυτά τα δέκα χρόνια που πέρασαν αποδείχθηκε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα. Σε αυτό το διάστημα πολλά έχουν αλλάξει. Και στη Θεσσαλονίκη και στην ενημέρωση, αλλά και στην ίδια τη Voria.gr που, μέρα με τη μέρα χρόνο με τον χρόνο, καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος. Αυτό που παραμένει ίδιο κι απαράλλακτο είναι το όραμα του δημιουργού της Voria, του αείμνηστου Βαγγέλη Καράογλου. Ο πατέρας μου οραματίστηκε και δημιούργησε μια ηλεκτρονική εφημερίδα στην κορυφή της πρωτοπορίας και των εξελίξεων. Δυστυχώς έφυγε νωρίς από κοντά μας, λείπει καθημερινά πρωτίστως από την οικογένεια της Voria, αλλά το όραμά του αποτελεί την πυξίδα με την οποία εμείς συνεχίζουμε. Αυτό ήθελε εξάλλου…», τόνισε η Ειρήνη Καράογλου καταχειροκροτούμενη.

 

Στα highlights της βραδιάς ήταν το «ευχαριστώ» προς τη Voria.gr από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Αμφότεροι φανατικοί -κατά δήλωσή τους- αναγνώστες της ιστοσελίδας, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο της και ευχήθηκαν με θέρμη ό,τι καλύτερο για το μέλλον: επιστέγασμα της άοκνης, εμπεριστατωμένης και μεθοδικής δουλειάς του πιο πλήρους, ικανού κι αξιόπιστου τιμ δημοσιογράφων στη Βόρεια Ελλάδα. Τις θερμές ευχές του εκ του μικροφώνου εξέφρασε και ο Λάζαρος Κυρίζογλου.

«Η προσπάθεια της Voria.gr επιβραβεύεται καθημερινά», είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας

 

«Κοιμάμαι και ξυπνάω με τη Voria.gr», αποκάλυψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

 

Μόνο επιτυχίες ευχήθηκε στη Voria.gr ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου

 

Εισπράττοντας τη μεγάλη αγάπη και τη συγκινητική απήχηση, έχοντας ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών του Διαδικτύου και αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ευθύνη, η Voria.gr δεσμεύεται ότι χρόνο με τον χρόνο, έως -αρχικά...- τα 20ά της γενέθλια, θα γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή. Με τη βοήθεια, πρωτίστως, της εκτίμησης του κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή εκδήλωση στο κατάμεστο Kitchen Bar: