Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
x

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Πολίτες που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και ευθύνης, προσφέροντας αίμα για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Δεκάδες αιμοδότες συμμετείχαν στη νέα εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου το πρωί της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο και τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος». Έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και ευθύνης, προσφέροντας αίμα για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

«Εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απευθύναμε και συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώσαμε. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια γιατί καταφέρνουμε να ενισχύουμε τις τράπεζες αίματος ειδικά αυτή την περίοδο που λόγω του Covid-19 οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες», τόνισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η κ. Ζάπρα εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου «Θεαγένειο» για την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος» για την συμμετοχή των μελών του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ