Skip to main content

Δεκάδες προσαγωγές μετά το ΠΑΟΚ-Άρης

Σε πάνω από 15 προσαγωγές ατόμων που πετούσαν αντικείμενα εντός και εκτός γηπέδου κατά το χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αρη προχώρησε η αστυνομία.
Σε πάνω από 15 προσαγωγές ατόμων που πετούσαν αντικείμενα εντός και εκτός γηπέδου κατά το χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη προχώρησε η αστυνομία. Μάλιστα, για να διαλυθεί το πλήθος έξω από το γήπεδο, απ΄το οποίο κάποιοι πετούσαν πέτρες και μπουκάλια, η αστυνομία προχώρησε σε ρίψεις δακρυγόνων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη 17 ατόμων (14 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί), ηλικίας από 17 ως 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζονται κατά περίσταση δικογραφίες, για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «Επικίνδυνες σωματικές βλάβες», «Διακεκριμένες (απρόκλητες) περιπτώσεις φθοράς», παράβαση «Νόμου περί Φωτοβολίδων», «Διατάραξη κοινής ειρήνης» και άλλα συναφή αδικήματα.

Από τα επεισόδια και τις συμπλοκές που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο, αλλά και σε κοντινούς δρόμους (Κλεάνθους, Λαμπράκη, Παπάφη), προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα.