Skip to main content

Δεκαήμερο προσφορών στην αγορά της Καβάλας

Με δεκαήμερο ανοιξιάτικων τιμών και ειδικές προσφορές προσπαθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας να τονώσει την τοπική αγορά, με συμμετοχή 100 και πλέον καταστημάτων.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το  δεκαήμερο ανοιξιάτικων τιμών , που εγκαινίασε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας χάρη στην ανταπόκριση 100 και πλέον μελών του.

Με προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα και εκπτώσεις που φτάνουν το 30% τα καταστήματα που συμμετέχουν στο δεκαήμερο προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές και να τονώσουν την κίνηση στην τοπική αγορά, που φέτος γνωρίζει μία από τις χειρότερες χρονιές της.
Κατά την χθεσινή πρώτη μέρα παρατηρήθηκε ζωηρή ανταπόκριση του κοινού, που έσπευδε κυρίως να ενημερωθεί και να εντοπίσει προϊόντα που το ενδιαφέρουν, προκειμένου να προβεί στην αγορά τους είτε αυθημερόν είτε τις αμέσως επόμενες μέρες.
Εν τω μεταξύ, με πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή συνάντηση των φορέων της τοπικής αγοράς (Εμπορικός Σύλλογος, Επιμελητήριο Καβάλας, Ένωση Καταναλωτών Καβάλας), με στόχο τη θεμελίωση μόνιμης συνεργασίας για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και οικονομίας.
Στη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής, που θα συνεδριάζει κάθε μήνα για την εξέταση θεμάτων τόνωσης της αγοράς με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και τρόπων προβολής των τοπικών καταστημάτων τόσο εντός, όσο και εκτός του ν. Καβάλας.
Επίσης, στη χθεσινή συνάντηση, δρομολογήθηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καβάλας και του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, που -μεταξύ άλλων- θα ρυθμίζει και ζητήματα μίσθωσης εμπορικών ακινήτων ιδιοκτησίας του Δήμου Καβάλας.