Skip to main content

Δεκαπέντε νεά καταστήματα στο Mediterranean Cosmos

Στα 15 νέα καταστήματα που προστίθενται στο Mediterranean Cosmos συμπεριλαμβάνονται τα Fena Kids, Frozen Wave, Gant, Jewls & Jems, More & More, Boggi και Navy Green, ενώ τα υπόλοιπα θα ανοίξουν μέχρι
Δεκαπέντε νεά καταστήματα υποδέχεται το Mediterranean Cosmos, με στόχο να  εδραιώσει τη θέση του ως του πιο δημοφιλούς εμπορικού προορισμού και προορισμού διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Τα δεκαπέντε (15) νέα καταστήματα αφορούν σε είδη σπιτιού, ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, διακόσμησης, αλλά και εστίασης. Σε ένα φιλόξενο και ασφαλή χώρο 46,000 τ. μ., με δωρεάν parking 3.300 θέσεων και πλήρη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, οι επισκέπτες έχουν πλέον ακόμα περισσότερες ξεχωριστές επιλογές αγορών και διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία τους τα Fena Kids, Frozen Wave, Gant, Jewls & Jems, More & More, Boggi και Navy Green, ενώ τα καταστήματα Habitat, Telemarketing και Παρουσίαση, αναμένεται να ανοίξουν μέσα στο Νοέμβριο. Ακόμα νέες γευστικές απολαύσεις υπόσχονται οι νέοι χώροι εστίασης που ήδη λειτουργούν όπως το Masati και το Simply Burgers καθώς και το Ocean Fish & Chips, Yahabibi και Nouveau Cafe που πρόκειται να λειτουργήσουν στο επόμενο διάστημα.

Με περισσότερους από 15.000 επισκέπτες καθημερινά και πάνω από 40.000 τα Σαββατοκύριακα, το Mediterranean Cosmos αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς δέχεται επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή και τα Βαλκάνια, οι οποίοι το εμπιστεύονται για τις αγορές και τη ψυχαγωγία τους.

Στο Mediterranean Cosmos λειτουργούν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, συνολικά 210 εμπορικά καταστήματα  με τις σημαντικότερες επώνυμες, ελληνικές και διεθνείς μάρκες, 33 café και εστιατόρια, ενώ προσφέρονται υπηρεσίες όπως σουπερμάρκετ, παιδότοπος, καθαριστήριο, κομμωτήριο, ζαχαροπλαστεία, τράπεζες, φωτογραφείο, φαρμακείο, επιδιόρθωση υποδημάτων, μανικιούρ & πεντικιούρ.

Επιπλέον, στο χώρο του υπάρχουν έντεκα πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες από τη Village Cinemas, 16 διάδρομοι bowling, ορθόδοξη εκκλησία, αμφιθέατρο 400 θέσεων για ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και το παραδοσιακό ελληνικό χωριό με επώνυμους χώρους εστίασης.