Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021
x

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (VIDEO)

Ο πλάγιος μπακ του ΠΑΟΚ τόνισε πως θέλει ο «Δικέφαλος» να τελειώσει το πρωτάθλημα με νίκη ώστε να έχει τους περισσότερους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο

Για το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πλατανιά αλλά και για όλα όσα κρατά από τη φετινή σεζόν μίλησε στην κάμερα της Nova (δείτε εδώ), ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πλάγιος μπακ του «Δικεφάλου»:

Για το τι κρατάει από την σεζόν: «Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκη έτσι ώστε να έχουμε τους περισσότερους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο».

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά και τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο: «Μπορεί να είχαμε δέκα αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά ήταν πάντα δίπλα μας. Είτε ερχόντουσαν έξω από το γήπεδο είτε στις προπονήσεις μας για να μας εμψυχώνουν. Τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους ευχαριστήσουμε».

Για την ομάδα του Πλατανιά: «Ξέρουμε πως έχει υποβιβαστεί. Το να παίζεις με τον ΠΑΟΚ όμως είναι ένα κίνητρο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ