Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021
x

DELIMENTI: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Ένας 35χρονος διακοσμητής παντρεύει διεθνείς συνταγές με ελληνικές πρώτες ύλες, βελτιώνοντας με τα κέτσαπ και τις σάλτσες του την εμπειρία του φαγητού

Εμπνέεται από γεύσεις από όλο τον κόσμο, τους δίνει ελληνική πινελιά χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και δημιουργεί κέτσαπ με ιδιαίτερα μπαχαρικά και διαφορετικές σάλτσες τομάτας, μέσα από ένα «πάντρεμα» που το ονομάζει local international. Με παραγωγικό ορμητήριο το Αρμενοχώρι Φλώρινας, η Delimenti του 35χρονου Άγγελου Σταμόπουλου κάνει τα… μαγικά της, με έναν σκοπό, να βελτιώσει την εμπειρία του φαγητού με τα προϊόντα της, προσθέτοντας εκείνη την ιδιαίτερη γεύση που θα κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, ένα από τα πλέον καινοτόμα είδη της είναι το κέτσαπ πιπεριάς, μια πρόταση διαφορετική, που καλύπτει και τις ανάγκες όσων έχουν δυσανεξία στην τομάτα.