Skip to main content

Δεληζήσης: Γεμάτος κίνητρα ο Άρης, καλή η κλήρωση με την ΑΕΚ (video)

Ο έμπειρος στόπερ τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε αύριο μόνο για τη νίκη στη Λαμία με στόχο να κλειδώσουν τη συμμετοχή τους στα play-off.

Για την αυριανή αναμέτρηση του Άρη στη Λαμία αλλά και για τα επικείμενα παιχνίδια κυπέλλου με την ΑΕΚ αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova (δείτε εδώ), ο Γιώργος Δεληζήσης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο έμπειρος στόπερ των «κιτρινόμαυρων»:

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι κομβικό για μας, ένα παιχνίδι που πάμε για τη νίκη για να κλειδώσουμε τη συμμετοχή μας στα play-off. Από τη στιγμή που δεν το κάναμε την προηγούμενη Κυριακή, νομίζω είναι μονόδρομος η νίκη».

Για το πώς είναι η ομάδα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σίγουρα είμαστε ήρεμοι. Ήμασταν κάπως πικραμένοι για το αποτέλεσμα, έτσι όπως ήρθε. Το παιχνίδι έχει περάσει, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο».

Για τον αγώνα με τη Λαμία: «Είναι (σ.σ. η Λαμία) μια ομάδα που παίζει κλειστά, είναι καλή αμυντικά, πρέπει να διασπάσουμε την άμυνά της και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Εμείς φυσικά θα κάνουμε το παιχνίδι μας, θα ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή μας και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Άρης: «Νομίζω ότι από τη στιγμή που βγάλαμε ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει και ψυχικά αποθέματα και δυνάμεις να ακολουθήσει αυτό το τέμπο. Σίγουρα είναι κι άλλα παιδιά από πίσω που μπορούν να βοηθήσουν, ελπίζω στη συνέχεια να βοηθήσουν όλα τα παιδιά, είναι πάρα πολλά παιχνίδια ακόμη. Τα ματς Τετάρτης-Κυριακής έχουν τελειώσει, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι».

Για τα κίνητρα που υπάρχουν: «Εμείς από κίνητρα νομίζω ότι είμαστε γεμάτοι. Κατ΄αρχήν όταν έχεις τέτοιο κοινό από πίσω και τόσο κόσμο που σε ακολουθεί και εντός και εκτός έδρας, έχεις ένα επιπλέον κίνητρο για να τον κάνεις χαρούμενο».

Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Εγώ προσωπικά ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχουμε την ΑΕΚ. Είχα ένα προαίσθημα. Είναι μια καλή κλήρωση για εμάς. Σίγουρα είναι πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, την σεβόμαστε αλλά δεν την φοβόμαστε. Αποφύγαμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω αυτή τη στιγμή. Σίγουρα προέχει το ματς της Λαμίας και από εκεί και πέρα θα συγκεντρωθούμε για το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου.

Προτιμήσεις δεν έχουμε. Είχα πει και πιο πριν ότι για να έχουν φτάσει οι ομάδες έως εδώ, είναι οι καλύτερες. Η ΑΕΚ έχει ποιοτικούς παίκτες, είναι καλή ομάδα αλλά νομίζω ότι και εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και θα γίνει πολύ καλό ματς».

Για το αν σημαίνει κάτι για τον Άρη που το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί εκτός έδρας: «Μόνο στη θεωρία υπάρχουν αυτά, γιατί και ο Ατρόμητος ήρθε στην έδρα μας, πήρε ένα 0-0 και πήγαμε εκεί και έπρεπε να κερδίσουμε. Εμείς θα πάμε στο ΟΑΚΑ να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, στόχος είναι να κρατήσουμε το μηδέν».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στο παιχνίδι με τη Λαμία: «Ο Άρης θα παρουσιαστεί όπως παρουσιάζεται σε όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει να είναι αυτός που θα έχει τον έλεγχο του αγώνα. Θα έχουμε τα στοιχεία που πρέπει για να κερδίσουμε το ματς».