Skip to main content

Δεληζήσης: Ο Άρης δεν έχει ταβάνι, φανταστικός ο κόσμος μας (video)

«Είναι πάρα πολύ καλό να υπάρχει ανταγωνισμός, το σημαντικό είναι ο Άρης και όχι τα πρόσωπα», δήλωσε ο έμπειρος στόπερ των «κιτρινόμαυρων»

Για τον Αρη, τους παίκτες, την αρχή που έχει κάνει η ομάδα και τη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της Nova (δείτε εδώ), ο Γιώργος Δεληζήσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος στόπερ των «κιτρινόμαυρων»:

Για την αρχή που έκανε η ομάδα στο πρωτάθλημα: «Δουλέψαμε πολύ σε όλη την προετοιμασία. Νομίζω βγήκανε αρκετά θετικά πράγματα σε ό,τι έχουμε δουλέψει. Σίγουρα μπορεί να μην περιμέναμε κι εμείς τόσο καλό ποδόσφαιρο στις δύο αγωνιστικές γιατί -όσο να ‘ναι- η ομάδα είναι καινούρια. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό. Πιο πολύ για τους έξι πόντους που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής αλλά και για τις εμφανίσεις μας».

Για το αγωνιστικό προϊόν στα παιχνίδια: «Οφείλεται στη σκληρή δουλειά που γίνεται από την αρχή. Υπάρχει πάρα πολύ ποιότητα στην ομάδα, υπάρχουν παίκτες που έχουν δώσει άλλο πρεστίζ, παίκτες με τρομερά χαρακτηριστικά και ποιότητα και ταχύτητα οπότε όλα αυτά συνθέτουν ένα καλό αγωνιστικό σύνολο».

Για το αν θα επηρεάσει τον Αρη η διακοπή υπό την έννοια ότι είχε βρει πολύ καλό ρυθμό στα δύο παιχνίδια: «Η διακοπή δεν θα μας επηρεάσει καθόλου. Εμείς ακόμη φτιάχνουμε την ομάδα, προσπαθούμε να βρεθούμε ακόμη περισσότερο. Σίγουρα θα δούμε και θα δείτε κι εσείς καλύτερο ποδόσφαιρο από την ομάδα γιατί όπως είπα, η ομάδα είναι καινούρια, έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι Αρης-ΑΕΛ που είχε γίνει στο Καυτανζόγλειο: «Είναι σαν να παίζαμε στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''. Αυτή την εντύπωση είχαμε. Ο κόσμος είναι φανταστικός στηρίζει την ομάδα παντού. Τον περιμένουμε στο ματς με τον Λεβαδειακό να γεμίσει το γήπεδο».

Για τους στόχους που έχει ο Αρης: «Μια ομάδα πάντα πρέπει να έχει στόχους. Νομίζω ότι ο Αρης φέτος δεν έχει ταβάνι αλλά αυτό που λέμε -και- όλα τα παιδιά είναι ότι πάμε Κυριακή με Κυριακή και θα δούμε στην πορεία».

Για την έλευση του Μαβράι, παίκτη που παίζει στο κέντρο της άμυνας: «Είναι πάρα πολύ καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Σίγουρα είναι ένας καλός παίκτης που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια στην ομάδα μας. Το σημαντικό είναι ο Άρης και όχι τα πρόσωπα».