Skip to main content

Δεληζήσης: Όλη μας η ζωή είναι το ματς της Τετάρτης (video)

H ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου με την ΑΕΚ είναι στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Άρη σύμφωνα με τα όσα είπε ο έμπειρος στόπερ και αρχηγός του.

Ο ημιτελικός του κυπέλλου είναι στο μυαλό των παικτών του Άρη, όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Γιώργος Δεληζήσης (δείτε εδώ) μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ σχολίασε και την απόφαση να γίνει ο αγώνας χωρίς την παρουσία κόσμου.

Ο έμπειρος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» χαρακτήρισε δίκαιη τη χθεσινή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, σχολίασε το γκολ ισοφάρισης της «Ένωσης» και τόνισε πως περιμένουν πώς και πώς το ματς κυπέλλου.

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς, δεχθήκαμε την ισοφάριση από μια αμφισβητούμενη φάση. Δεν θα πω αν ήταν ή όχι πέναλτι. Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε δύο παίκτες», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός των Θεσσαλονικέων και συνέχισε:

«Όλη μας η ζωή είναι το παιχνίδι της Τετάρτης, ζούμε γι’ αυτό το ματς. Περιμένω να περάσουν οι τρεις μέρες και να παίξουμε το παιχνίδι αυτό. Θα μας λείψει ο κόσμος, ήταν λανθασμένες οι αποφάσεις της ομοσπονδίας. Είναι άδικο γιατί το πρώτο παιχνίδι έγινε με κόσμο της ΑΕΚ, αλλά ο κόσμος μας θα είναι έξω από το γήπεδο και θα μας υποστηρίζει έτσι».