Skip to main content

Δεληζήσης: Στόχος του Άρη ο τελικός του κυπέλλου (video)

«Ευελπιστούμε να είμαστε υγιείς, να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε ψυχολογία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων».

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή του Άρη στην αγωνιστική δράση εξέφρασε μιλώντας στο «tilesport.tv», ο Γιώργος Δεληζήσης ενώ τοποθετήθηκε και για τους στόχους της ομάδας του στο υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων»:

«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούμε. Σίγουρα δεν θα είμαστε στο 100% όπως όλες οι ομάδες. Ευελπιστούμε να είμαστε υγιείς, να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε ψυχολογία. Μας έλειψε το ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι οι αγώνες θα γίνουν δίχως την παρουσία φιλάθλων: «Και για μας είναι δύσκολο γιατί μάθαμε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις άδεια γήπεδα αλλά δεν μπορείς διαφορετικά. Ελπίζω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα υπάρχει κόσμος, ως ένα βαθμό».

Για τον στόχο του Άρη: «Πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πάρουμε, ούτε να διεκδικήσουμε θέση στους ομίλους του Champions League. Οπότε αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε νίκες ούτως ώστε η ομάδα να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αγώνα του κυπέλλου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάμε στον τελικό. Μακάρι να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να έρθει ως ένα βαθμό ο κόσμος γιατί ακόμη και με 5.000 φιλάθλους είναι άλλο παιχνίδι στην έδρα μας».