Skip to main content

Δεν αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ ο Βρύζας

Ο Ζ. Βρύζας έχει ξεκινήσει διαδικασίες να ανοίξει δικό του γραφείο, γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την συνεργασία του με τον Δικέφαλο

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά ο... γάμος του ΠΑΟΚ με τον Ζήση Βρύζα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Τούμπας για να συζητήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου την προοπτική, ωστόσο, σύμφωνα με το PAOK24.com, αποφασίστηκε πως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές διαπιστώθηκε πως οι «αποστάσεις» που υπάρχουν είναι τέτοιες που δεν ευνοούν την παρουσία του Βρύζα στο συγκεκριμένο πόστο. Ο πρώην πρόεδρος αλλά και τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει, εδώ και λίγο καιρό, ξεκινήσει διαδικασίες να ανοίξει δικό του γραφείο, γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν προς άλλες περιπτώσεις ανθρώπων για να βρεθεί εκείνος που θα καθίσει στη θέση του τεχνικού διευθυντή, αντί του Μάριο Μπράνο που θεωρείται, πλέον, απίθανο να παραμείνει στο πόστο του.