Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
x

ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΟΚ Η ΠΑΕ ΑΕΛ!

Οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν ότι δικαίωμα εισόδου στην «AEL FC Arena» θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι αγοράσουν εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Την απόφασή της να μην διαθέσει εισιτήρια στους οπαδούς τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι για το παιχνίδι κόντρα στον «Δικέφαλο» δεν πρόκειται να ανοίξουν εκδοτήρια στο «AEL FC Arena» τόσο την ημέρα των αγώνων, όσο και τις προηγούμενες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«1. H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, όπως μέχρι σήμερα, δεν διαθέτει εισιτήρια για τους οπαδούς των αντιπάλων λεγομένων μεγάλων ομάδων και το ίδιο θα ισχύσει και τώρα.

2. Ειδικά για το παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξουν εκδοτήρια στο γήπεδο ούτε την ημέρα του αγώνα ούτε τις προηγούμενες ημέρες.

Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο:

α) Όσοι διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας,

β) Όσοι θα προμηθευτούν εισιτήρια ημέρας από τα γραφεία της ΠΑΕ Κύπρου 72 με τις νόμιμες προυποθέσεις (επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας – ΑΜΚΑ).

γ) Δεν θα διατεθούν από τα γραφεία ομαδικά εισιτήρια, παρά μόνο μεμονωμένα.

δ) Δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο τα παιδιά έως 12 ετών και δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι αθλητές έως 12 ετών όλων των ακαδημιών του Νομού Λάρισας συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Τα παιδιά των ακαδημιών τόσο της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και των άλλων ακαδημιών θα καταλάβουν τις θέσεις στις θύρες 1 – 2 & 23 που παραδοσιακά διατίθεντο για τον ιστορικό σύνδεσμο οργανωμένων Monsters.

Τα ίδια ακριβώς θα ισχύσουν και για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την τελευταία αγωνιστική.

Οι τιμές των εισιτηρίων που μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί της ΑΕΛ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ από την Πέμπτη 4/4/2019 είναι οι εξής:

ΘΥΡΕΣ: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €15,00.

ΘΥΡΕΣ: 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €30,00.

ΘΥΡΑ: 18 VIP – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €60,00».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ