Skip to main content

Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός, ήττα 2-0 από τη Μπάγερν στο Μόναχο (video)

Η νταμπλούχος Γερμανίας προκρίθηκε στην επόμενη φάση ενώ είναι μεγάλο φαβορί και για την πρωτιά - Εξαιρετικός από πλευράς Πειραιωτών ο Ζοσέ Σα.

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Μπάγερν Μονάχου στην «Allianz Arena» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στη Μπάγερν Μονάχου καθώς στο 5' ο Γκορέτσκα εξαπέλυσε ωραίο σουτ αλλά ο Σα έπεσε και απέκρουσε στη γωνία του ενώ ο Ολυμπιακός έχασε τη δική του ευκαιρία στο 16' όταν ο Γκερέρο γύρισε τη μπάλα στον Ραντζέλοβιτς αλλά ο τελευταίος από καλή θέση σούταρε άουτ.

Οι Βαυαροί έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στο 34' όταν ο Κομάν έκανε τρομερή προσπάθεια αλλά ο Σα επενέβη σωτήρια ενώ στο 44' και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κίμιχ, ο Παβάρ έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των Πειραιωτών ήταν σπουδαίος και στο δεύτερο ημίχρονο καθώς αρχικά στο 50', απέκρουσε την κεφαλιά του Γκορέτσκα ενώ στο 61' έβγαλε το σουτ του Κομάν.

Τελικά το συγκρότημα του Χάνσι Φλικ κατάφερε να προηγηθεί στο 69' όταν ο Κομάν πάσαρε στον Λεβαντόφσκι που πλάσαρε εύστοχα τον Σα πετυχαίνοντας το 1-0 ενώ άγγιξαν ένα νέο γκολ στο 70' καθώς ο Γκνάμπρι έβγαλε τον Κομάν απέναντι στον Σα που δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άντεξαν και δέχθηκαν ακόμη ένα γκολ από τη νταμπλούχο Γερμανίας όταν στο 89', ο Πέρισιτς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου (Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μαρτίνες, Λεβαντόφσκι, Γκορέτσκα (82' Τολισό), Ντέιβις, Γκνάμπρι (88' Πέρισιτς), Μίλερ, Αλάμπα, Κομάν (90' Κουτίνιο), Κίμιχ.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης (71' Βαλμπουενά), Γκιγιέρμε, Γκερέρο, Ποντένσε (79' Ελ Αραμπί), Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Ραντζέλοβιτς (61' Μασούρας).

Βαθμολογία

1) Μπάγερν Μονάχου 12 (15-4)
2) Τότεναμ 4 (9-9)
3) Ερυθρός Αστέρας 3 (3-9)
4) Ολυμπιακός 1 (5-10)