Skip to main content

Δεν άντεξε ο ΟΣΦΠ και έχασε (4-2) από την Τότεναμ στο Λονδίνο (video)

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν ονειρικά στο ματς, πλήρωσαν τη γκάφα του Μεριά και κατέρρευσαν στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός συνέχειας.

Την ήττα με 4-2 από την Τότεναμ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο «Tottenham Hotspur Stadium» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε ονειρικά την αναμέτρηση απειλώντας μόλις στο 3’ όταν ο Μασούρας σούταρε αλλά ο Γκαζανίγκα έδιωξε με υπερένταση ενώ στο 5’ κατάφερε να προηγηθεί καθώς ο Ελ Αραμπί εξαπέλυσε φοβερό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή καρφώνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκαζανίγκα κάνοντας το 0-1.

Η Τότεναμ απείλησε για πρώτη φορά στο 14’ όταν ο Γουίνκς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Σον έπιασε γυριστή κεφαλιά όμως ο Σα έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να βρει δίχτυα ξανά καθώς στο 19’, ο Μασούρας εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκιγιέρμε έκανε τακουνάκι και ο Σεμέδο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς των γηπεδούχων πλασάροντας εύστοχα τον Γκαζανίγκα για το 0-2.

Σημειώνεται ωστόσο πως οι Πειραιώτες έμελε να πληρώσουν στο 45’ + 1’ την γκάφα του Μεριά καθώς ο Οριέ γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά, αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του Τυνήσιου στόπερ και ο Άλι με πλασέ προ κενής εστίας σημείωσε το 1-2.

Οι «σπερς» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 50’ όταν ο Μόουρα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Κέιν πλάσαρε από κοντά τον Σα πετυχαίνοντας το 2-2 ενώ πήραν προβάδισμα στο 73’ καθώς ο Οριέ εξαπέλυσε σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά καρφώνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Σα για το 3-2.

Το συγκρότημα του Ζοζέ Μουρίνιο κατάφερε να σκοράρει για μία ακόμη φορά και συγκεκριμένα στο 77’ όταν ο Έρικσεν εκτέλεσε φάουλ και ο Κέιν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σα για να διαμορφώσει το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις:

Τότεναμ (Μουρίνιο): Γκαζανίγκα, Ρόουζ, Αλντερβεϊρελντ, Σάντσες, Σον, Γουίνκς, Κέιν, Ντάιερ (29' Ερισκεν), Αλι (82' Εντομπελέ), Οριέ, Μόουρα (61' Σισοκό).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης (74' Βαλμπουενά), Γκιγιέρμε, Ποντένσε (78' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (85' Γκερέρο), Ομάρ, Μασούρας, Μεριά, Τσιμίκας.

Η βαθμολογία

1) Μπάγερν Μονάχου 15 (21-4)

2) Τότεναμ 10 (17-11)

3) Ερυθρός Αστέρας 3 (3-19)

4) Ολυμπιακός 1 (7-14)

H τελευταία αγωνιστική (11/12, 22:00)

Μπάγερν Μονάχου – Τότεναμ

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας