Skip to main content

«Δεν είμαι πια ΝΔ», ξεκαθαρίζει η Μπακογιάννη

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η ανεξάρτητη βουλευτής για το πρώην κόμμα της, χαρακτηρίζοντας τη «ΝΔ του κ. Σαμαρά ένα μικρό φοβικό κόμμα», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πια Νέα Δημοκρατία.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η  ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη για το πρώην κόμμα της, χαρακτηρίζοντας τη «ΝΔ του κ. Σαμαρά ένα μικρό φοβικό κόμμα», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πια Νέα Δημοκρατία.

«Δεν είμαι πια ΝΔ. Ήμουν στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που χωρούσε πολλές διαφορετικές σκέψεις και απόψεις», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.  «Στη μεγάλη Νέα Δημοκρατία, στις συσκέψεις, στις συνεδριάσεις, στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μπορεί να διαφωνούσαμε αλλά στο τέλος μετά από διάλογο συμφωνούσαμε», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, υποστήριξε πως αν και δεν είναι ΝΔ, δεν την χωρίζει τίποτα από τον ψηφοφόρο της ΝΔ, ενώ τόνισε ότι πολλές φορές στη ζωή της έπρεπε να διαλέξει τη μάχη ή την φυγή και πάντα διάλεγε την μάχη.

Τέλος, χαρακτήρισε τη «ΝΔ του κ. Σαμαρά ένα μικρό φοβικό κόμμα που επενδύει στην χρεοκοπία και την καταστροφή», ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι τόσο ο κ. Παπανδρέου, όσο και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διαγράφουν όποιους εκφράζουν διαφορετική άποψη.