Skip to main content

Δεν έκοβε αποδείξεις πάρκινγκ κέντρου διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη

Προβλέπεται η αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ διαπιστώθηκε να καταλαμβάνει επιπλέον χώρο χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.

Παραβάσεις σε κέντρο διασκέδασης και στην επιχείρηση που εκμεταλλευόταν τον χώρο στάθμευσης του κέντρου στη Θεσσαλονίκη, διαπίστωσε, μετά από έλεγχο, κλιμάκιο  αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας.

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε στη δεύτερη επιχείρηση η μη έκδοση 21 αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, παράβαση για την οποία ενημερώθηκε η αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς προβλέπεται η αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ διαπιστώθηκε να καταλαμβάνει επιπλέον χώρο χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.

Για τις παραβάσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Παράλληλα, κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε συνεργασία με στελέχη της Υπηρεσίας Έρευνας και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Θεσσαλονίκης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης/ Περιφερειακό Κέντρο προστασίας φυτών και ποιοτικού ελέγχου Θεσσαλονίκης, διενήργησαν ελέγχους σε 2 επιχειρήσεις σε Πέλλα και Ημαθία, που δραστηριοποιούνται στη χονδρική πώληση φρούτων και λαχανικών.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, σε μία από τις επιχειρήσεις διαπιστώθηκαν 4 παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας, ενώ από τις συνεργαζόμενες Υπηρεσίες παρελήφθησαν οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων και δείγματα των εμπορευμάτων προκειμένου να εξεταστεί η καταλληλότητά τους.