Skip to main content

Δεν έπεισε ο Άρης-Ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στον Βόλο

Οι κιτρινόμαυροι είχαν μέτρια απόδοση απέναντι στον Βόλο στο α' ημίχρονο, στο δεύτερο προσπάθησαν περισσότερο, ωστόσο έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους.

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Άρης κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο "Κλ. Βικελίδης".

Χωρίς πλάνο και προσανατολισμό, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι, έδειξαν ότι θέλουν αρκετή δουλειά ακόμη, μέχρι τα πρώτα επίσημα ματς.

Αγνώριστος παρουσιάστηκε ο Άρης, στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον ΝΠΣ Βόλο, το οποίο αποτελεί πρόβα τζενεράλε, αν οι "κιτρινόμαυροι" δεν δώσουν άλλη φιλική αναμέτρηση, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία.

Οι παίκτες του Μίκαελ Ενινγκ δεν είχαν ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο και μόλις οι Θεσσαλοί πίεσαν στο κέντρο, οι γηπεδούχοι έκαναν εύκολα λάθη και αδυνατούσαν να κρατήσουν μπάλα.

Στο 10', ο Τζέγκο είχε καλή ευκαιρία για το 1-0, αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε. Στη συνέχεια, οι Βολιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν ημιτελείς. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν διπλή ευκαιρία με κεφαλιά του Λόπερ (35') και σουτ του Γκάμα (36'), αλλά ο Γκαραβέλης αρνήθηκε την παραβίαση. Στο 40', ο Βόλος έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μπαριέντος, ωστόσο ο Κουέστα τον νίκησε στο τετ-α-τετ.

Βελτιωμένος, αλλά θέλει δουλειά

Φλύαρο ήταν τα 15 πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς πολλές φάσεις. Τη... μονοτονία "έσπασε" σουτ του Σάσα στο 60', το οποίο απέκτησε ο Κλέιμαν, ενώ την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Γκάμα με νέο σουτ. Ο Άρης άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, καθώς οι παίκτες βρίσκονταν καλύτερα μεταξύ τους, τη στιγμή που ο Βόλος είχε ήδη αρχίσει τις αλλαγές, αλλά στο 64' λίγο έλειψε να γίνει το 0-1, αλλά ο Περέα έχασε το γκολ σε άδεια εστία. Στο 68', ο προπονητής του Βόλου, Λόπεθ, έκανε "μαζεμένες" αλλαγές, θέλοντας να μοιράσει χρόνο και σε νεαρούς, ενώ ο Ένινγκ είχε διαφορετικό σκεπτικό, αλλάζοντας μόνο τον Λόπεθ με τον Μαντσίνι μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο. Στη συνέχεια, πάντως, και ο Γερμανός προχώρησε σε αλλαγές, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Μπερτόλιο και Μαρμαρίδη.

Από το 80ό και μετά, ο ρυθμός είχε πέσει αρκετά και οι δύο ομάδες έδειξαν επηρεασμένες από τη συνολική προσπάθεια, αλλά και τη ζέστη, η οποία επικρατούσε στη Θεσσαλονίκη. Η μοναδική καλή ευκαιρία καταγράφηκε από τους Βολιώτες με τον Λούντεβαλ, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Κουέστα κράτησε μηδέν για την εστία του, αλλά και στον αγώνα.


Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (76' Μαρμαρίδης), Σενγκέργκης, Ροζ, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα (76' Μπερτόλιο), Φετφατζίδης (80' Μάνος), Λόπεθ (63' Μαντσίνι)

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης (46' Kλέϊμαν), Τέκιο (68' Γέντρισεκ), Κολόμπο, Σάντσες (68' Ντεντάκης), Σαλβαδόρ, Φεράρι, Τσοκάνης (46' Λούντεβαλ), Ριένστρα (68' Δημόπουλος), Μπαριέντος, Περέα (68' Κρητικός), Μπαρτόλο (68' Κιάκος), Δουβίκας