Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
x

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ O ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά τονίζουν πως ο Χρήστος Τζόλης δεν είναι προς πώληση, διαψεύδοντας δημοσιεύματα για πρόταση της Κλαμπ Μπρίζ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για τον Χρήστο Τζόλη μετά το δημοσίευμα που ήθελε την Κλαμπ Μπρίζ να πιέζει για την αγορά του νεαρού επιθετικού, λέγοντας πως είναι προς πώλωση.

Το πρωί της Πέμπτης δημοσιεύματα από το Βέλγιο ήθελαν τη Μπριζ να πιέζει για την αγορά του Χρήστου Τζόλη. Στο δημοσίευμα υπήρχαν λεπτομέρειες για την... τακτική των Βέλγων και πως θα μπορούσαν ν' αγοράσουν τον Ιανουάριο τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ ο οποίος «κοστολογείται 10 εκατομμύρια ευρώ».

Μέσα σε αυτές τις λεπτομέρειες υπήρχε και ο Κρμέντσικ ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ από την Μπριζ και πως θα μπορούσε να μπει στα ανταλλάγματα για να μειωθεί η τιμή του Τζόλη.

Ομως από τον Δικέφαλο του Βορρά ήταν ξεκάθαροι για τον νεαρό επιθετικό. «Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για Τζόλη, προτάσεων από ομάδες κλπ, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση», έλεγαν χαρακτηριστικά στη Μικράς Ασίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ