Skip to main content

«Δεν μπορώ»: Η αδιαφορία του Πολάκη προς καρκινοπαθή στη Σύρο(vid)

Η γυναίκα είχε ζητήσει από τον κ. Πολάκη να μιλήσουν, όσο αυτός επισκεπτόταν το νοσοκομείο της Σύρου και εκείνος της είπε να μιλήσουν στο αεροδρόμιο.

Ένταση προκλήθηκε στην είσοδο του αεροδρομίου της Σύρου όταν μια καρκινοπαθής από το νησί τον προσέγγισε για να του μιλήσει για το πρόβλημά της και εκείνος την αγνόησε λέγοντάς της «Δεν μπορώ».

Η γυναίκα, σύμφωνα με το cyclades24.gr, είχε ζητήσει από τον κ. Πολάκη να μιλήσουν, όσο αυτός πραγματοποιούσε επίσκεψη στο νοσοκομείο της Σύρου, ώστε να του μεταφέρει τα γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Εκείνος την ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα τη δεχτεί εκεί για να συζητήσουν. Όταν όμως η ίδια βρέθηκε στο αεροδρόμιο και τον προσέγγισε για να μιλήσουν, ο κ. Πολάκης δεν δέχτηκε να την ακούσει, λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι έχω έρθει για άλλο λόγο στο νησί.

Η γυναίκα του απάντησε φωνάζοντας: «Εμείς σας ψηφίσαμε... εμείς σας βγάλαμε και πρέπει να με ακούσεις και εύχομαι στα παιδιά σας αν έχετε παιδιά να μην πάθουν αυτά που έχω πάθει εγώ κ. Πολάκη».

Δείτε το βίντεο: