Skip to main content

Δεν πάει Αγία Πετρούπολη ο Τσιτσιπάς λόγω τραυματισμού

Ο Έλληνας τενίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο 5ο σετ του ημιτελικού του Ρολάν Γκαρός, χωρίς όμως η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, το οποίο έγινε εμφανές στο 5ο σετ του ημιτελικού του Ρολάν Γκαρός με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θα κρατήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά μακριά από το τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Όπως γνωστοποίησε ο Έλληνας τενίστας με ανάρτησή του στα social media, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερα ανησυχτικό, όμως μετά από συζήτηση με τους γιατρούς, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά της σειράς ATP 500, που άρχισε σήμερα (12/10) στη ρωσική πόλη.

Ο Τσιτσιπάς, προερχόμενος από τρεις εβδομάδες συνεχών αγώνων (δεδομένου ότι πριν το Ρολάν Γκαρός έπαιξε στο Αμβούργο, όπου έφτασε ως τον τελικό), αποφάσισε να ξεκουράσει το πόδι του, αλλά διαβεβαίωσε ότι από κει και πέρα θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμά του, που περιλαμβάνει το τουρνουά της Βιέννης (26/10-1/11), το Masters του Παρισιού (2-8/11) και φυσικά τα ATP Finals του Λονδίνου (15-22/11), για τα οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση μετά την πορεία του στο Ρολάν Γκαρός.