Κυριακή 21 Ιουλίου 2019
x

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ- Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

Σε δήλωσή του ο Μητροπολίτης συνδέει την απόφασή του και με την τελευταία κίνηση της κυβέρνησης να σταματήσει την μισθοδοσία των ιερέων από το δημόσιο

Θα παραμείνει τελικά στον Επισκοπικό θρόνο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος είχε ζητήσει τη βοήθεια της Παναγίας για να αποφασίσει.

Την Πέμπτη ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος τέλεσε Θεία Λειτουργία στην Παναγία Τρυπητή και προσευχήθηκε στην Παναγία καλώντας την να τον οδηγήσει στην σωστή απόφαση σε σχέση με την παραίτησή του από τον Επισκοπικό Θρόνο.

Πλέον δηλώνει ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή και προφανώς δεν παραιτείται.

Σύμφωνα με το dete.gr, σε αυτόν τον δρόμο τον οδήγησε η Παναγία, την παραίνεση της οποίας επικαλέστηκε στην προσευχή του.

Σε δήλωσή του ο Μητροπολίτης συνδέει την απόφασή του και με την τελευταία κίνηση της κυβέρνησης να σταματήσει την μισθοδοσία των ιερέων από το δημόσιο.

Οπως είπε ο Ιεράρχης της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων «οι κληρικοί έχουν χύσει αίμα για την Ελλάδα και αυτό το αίμα δεν πληρώνεται με τίποτα. Ο διωγμός αυτός με πονάει πάρα πολύ και αυτός είναι ο λόγος που κάμφθηκα από την παρουσία των ιερέων και δεν θα τους αφήσω. Θα μείνω να αγωνιστώ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ