Skip to main content

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Ηρακλής, έχασε και από τον ουραγό Αιγινιακό (vid)

Οι «κυανόλευκοι» αγνοούν τη νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές απογοητεύοντας ξανά και μοιραία έπεσαν στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Τη χαρά της νίκης αγνοεί εδώ και 4 αγωνιστικές ο Ηρακλής που ηττήθηκε με 1-0 από τον ουραγό Αιγινιακό για την 18η αγωνιστική της Football League στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου «Γιάννης Παραλυκίδης».

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Γηραιός» έπεσε στην 9η θέση με 23 βαθμούς ενώ αντίθετα οι Πιερείς παραμένουν στο βυθό του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις 13 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Ηρακλής ήταν κακός και δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Αιγινιακού έχοντας παράλληλα προβλήματα στην μεσοαμυντική του γραμμή.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 17’ όταν ο Βλαχομήτρος πλάσαρε όμως ο Κάχριμαν απέκρουσε ενώ ευτύχησαν να προηγηθούν στο 35΄καθώς έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των «κυανολεύκων», ο Γρανάδος σούταρε και νίκησε τον Κάχριμαν για να πετύχει το 1-0.

Μάλιστα, οι Πιερείς θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο όταν στο 45’ ο Τσολακίδης έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια και η μπάλα κατέληξε στον Γρανάδο που σούταρε όμως ο Κάχριμαν απέκρουσε εντυπωσιακά.

Το συγκρότημα του Μανουέλ Ρόκα έχασε σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 63’καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζιαμπάρης έπιασε κεφαλιά και ο Ρόβας προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιόζη.

Στο 81’ ο Παυλίδης βρέθηκε σε καλή θέση και εκτέλεσε όμως ο Καραγκιόζης έσωσε ξανά την εστία του ενώ στο 86’ ήταν η σειρά του Αιγινιακού για να απειλήσει όταν ο Κούστα εξαπέλυσε σουτ όμως ο Κάχριμαν απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο «Γηραιός» προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και στο 90’+1’ λίγο έλειψε να το πετύχει όταν ο Βιτλής εκτέλεσε από κοντά και οι αμυντικοί των γηπεδούχων απέκρουσαν πάνω στη γραμμή με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα έχει περάσει ενώ είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία καθώς στο 90’+2’ ο Παυλίδης έπιασε την κεφαλιά όμως ο Καραγκιόζης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Ζήσης, Βελόφσκι, Γκρανάδος (66΄ Κούστα), Πολύζος, Παπαδόπουλος, Βλαχομήτρος (71΄ Πιαστόπουλος), Τσολακίδης.

Ηρακλής: Κάχριμαν, Κουτρομάνος, Γιαννίτσης (46΄ Βιτλής), Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Μπορίκο (75΄ Παυλίδης), Καζναφέρης, Ντούνης, Καθάριος (46΄ Ρόβας), Κλέιτον, Νιαμπούγιου.