Skip to main content

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Ηρακλής, νέα γκέλα με Δόξα Δράμας (video)

Το ντεμπούτο του Μαρσέλο Τροΐζι στον «κυανόλευκο» πάγκο δεν άλλαξε την κατάσταση και ο «Γηραιός» έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στη μακεδονική ομάδα

Χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση του Ηρακλή εναντίον της Δόξας Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 24η αγωνιστική της Football League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Γηραιός» βρίσκεται στην 11η θέση έχοντας 31 βαθμούς ενώ αντίστοιχα η μακεδονική ομάδα καταλαμβάνει την 9η θέση έχοντας 32 βαθμούς.

Σε ένα κακό παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες εκατέρωθεν οι «κυανόλευκοι» είχαν μόλις δύο αξιοσημείωτες φάσεις, μία σε κάθε ημίχρονο. Η πρώτη καταγράφηκε στο 30' όταν ο Ρόβας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μένκα.

Αντίστοιχα οι Θεσσαλονικείς έχασαν καλή ευκαιρία στο 56' όταν ξανά ο Ρόβας σούταρε από κοντά αλλά ο Μένκα πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Γιαγκιόζης, Κουτρομάνος, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Ντούνης (Παπαδόπουλος 84'), Κλέιτον, Ρόβας, Νιαμπούγιου (Ορφανίδης 46').

Δόξα Δράμας: Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Μακρής, Πατράλης (Λεμονής 77'), Ροζέριο, Μπαϊκαρά, Κρητικός (Κρουζ 64').