Skip to main content

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Ηρακλής, νέα ήττα (1-0) από την Παναχαϊκή (video)

Η αχαϊκή ομάδα προηγήθηκε νωρίς αλλά ο «Γηραιός» δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση παραμένοντας μοιραία χωρίς νίκη για τρία σερί παιχνίδια.

Την ήττα με 1-0 από την Παναχαϊκή γνώρισε ο Ηρακλής στην Αγυιά για την 4η αγωνιστική της Football League.

Η αχαϊκή ομάδα προηγήθηκε νωρίς αλλά οι «κυανόλευκοι» δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση παραμένοντας μοιραία χωρίς νίκη για τρία σερί παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 11΄όταν ο Κολ σέντραρε και ο Ελευθεριάδης έπιασε την κεφαλιά με τον Βοσνιάδη αρχικά να αποκρούει και στην επαναφορά σκόραρε ο ίδιος.

Σημειώνεται πως το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ στη συνέχεια ο διαιτητής Κατσικογιάννης συμβουλεύτηκε τον βοηθό του και κατακύρωσε το τέρμα.

Μάλιστα ο Ελευθεριάδης είχε την ευκαιρία να σκοράρει ξανά στο 44΄όταν σούταρε από καλή θέση αλλά ο Βοσνιάδης έδιωξε σε κόρνερ.

Ο «Γηραιός» μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να ισοφαρίσει και στο 55΄έχασε ευκαιρία καθώς ο Σούλης απέκρουσε ασταθώς την εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη με τον Περόνε να προσπαθεί να μπει στη φάση αλλά ο πορτιέρε των γηπεδούχων μπλόκαρε την μπάλα.

Οι Αχαιοί απείλησαν στο 76΄καθώς το σουτ του Κυνηγόπουλου πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βοσνιάδη ενώ στο 84΄ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν αλλά η κεφαλιά του Μουμίν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κλέιτον πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Σούλη.

Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση της αναμέτρησης για το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου -που έκανε ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο των Θεσσαλονικέων- καταγράφθηκε στο 88΄όταν το γύρισμα του Ζιαμπάρη μέσα από την περιοχή δεν είχε δύναμη και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Σούλη.

Μάλιστα, ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες καθώς στο 90΄ο Χουσείν Μουμίν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς ανέτρεψε τον Κυνηγόπουλο εκτός περιοχής.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος (84' Ντάσιος), Σωτηράκος, Μαυριάς, Φουρλάνος (57' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Κολ (66' Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης.

Ηρακλής (Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης (79' Κλέιτον), Πασάς (46' Ρόβας), Ντούνης (76' Χασομέρης), Μενδρινός, Περόνε.