Skip to main content

Δεν στηρίζει Μπουτάρη ο Μηταφίδης

Ακατάλληλους χαρακτηρίζει τους δυο υποψήφιους για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, σημειώνοντας ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πόλης.
Ακατάλληλους χαρακτηρίζει τους δυο υποψήφιους για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκας και Γ. Μπουτάρη, η παράταξη «Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη» με επικεφαλής τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη. Σε ανακοίνωσή της δημοτικής κίνησης με αφορμή τον δεύτερο γύρο των εκλογών σημειώνει ότι κανένας από τους δυο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πόλης και να δρομολογήσει τη ριζική αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος.

Συγκεκριμένα, για τον κ. Γκιουλέκα, αναφέρει ότι «όσες αποστάσεις κι αν κρατάει από το αμαρτωλό καθεστώς Παπαγεωργόπουλου, τη νεόκοπη «Ομάδα Δημιουργίας» κοσμούν γνωστοί στυλοβάτες  του προκατόχου του». Οι εθνικιστικές του θέσεις τον καθιστούν παντελώς ακατάλληλο για δήμαρχο της πόλης σημειώνεται.

Χαρακτηρίζει αφερέγγυο τον κ. Μπουτάρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «η πρόσδεσή του στο κυβερνητικό άρμα, ο πολιτικός του καιροσκοπισμός και οι  παλινωδίες του γύρω από κρίσιμα ζητήματα της πόλης,  τον καθιστούν αφερέγγυο για τη θέση του δημάρχου».