Skip to main content

Δεν τα βρήκαν Λαφαζανίδης – Σούλας

Οι συζητήσεις των τελευταίων μηνών δεν καρποφόρησαν και οι δύο «γαλάζιοι» Στ. Λαφαζανίδης (από το Κορδελιό) και Π. Σούλας (αυτοδιοικητικό στέλεχος από τον Εύοσμο) θα κατέβουν στις ερχόμενες εκλογές με
της Χρύσας Κυριακού

Τελικά οι συζητήσεις των τελευταίων μηνών δεν καρποφόρησαν και οι δύο «γαλάζιοι» Στ. Λαφαζανίδης (από το Κορδελιό) και Π. Σούλας (έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος από τον Εύοσμο) θα κατέβουν στις ερχόμενες εκλογές με ξεχωριστά ψηφοδέλτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες τα «χάλασαν» στο ποιος θα είναι ο επικεφαλής του κοινού ψηφοδελτίου. «Ο κ. Λαφαζανίδης, ο οποίος είναι εν ενεργεία δήμαρχος, δεν έκανε πίσω. Και αυτό είναι λογικό. Έχει κάνει μεγάλο έργο στο δήμο για να πάει… στράφι», είπε στη Voria δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Λαφαζανίδη.

Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά από τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που θα συμμετέχουν στο συνδυασμό του στις 20 Σεπτεμβρίου. Όπως τόνισε ο κ. Λαφαζανίδης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα το μεσημέρι με τους δημοσιογράφους μεταξύ τύρου και αχλάδου, κριτήριο για να συμμετάσχει κάποιος στο ψηφοδέλτιό του είναι το ήθος, η ικανότητα και η όρεξη για δουλειά. Τα τρία αυτά στοιχεία αποτελούν σύμφωνα με τον ίδιο τη συνταγή της επιτυχίας. Φυσικά η επιλογή των προσώπων δεν θα γίνει με πολιτικά κριτήρια, αφού ο συνδυασμός του κινείται πάνω και πέρα από κόμματα, αν και ο ίδιος εκλέχθηκε δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ.

Ανακοίνωση μέσω facebook

Αλλά και ο Πέτρος Σούλας ανακοίνωσε χθες το βράδυ την αυτόνομη κάθοδό του στις εκλογές. Ο κ. Σούλας επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο να δημοσιοποιήσει την απόφασή του αυτή.  «Μετά από σειρά δημοσιευμάτων και διαδόσεων ήρθε η στιγμή να αποσαφηνίσουμε την κατάσταση όσον αφορά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Δεν υφίσταται καμία απολύτως συνεργασία ή προσχώρηση σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Η υποψηφιότητά μου για το δημαρχιακό αξίωμα στον νέο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου παραμένει ανεπηρέαστη από οποιαδήποτε τέτοια εσκεμμένη κακόβουλη φημολογία», έγραψε στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, facebook.