Skip to main content

Δεν τα κατάφερε ο Σλούκας, εκτός Εθνικής για το προολυμπιακό

Αποφασίστηκε να μείνει εκτός ομάδας, μετά και από παρέμβαση και της ομάδας του, της Φενέρμπαχτσε, που φοβήθηκε επιδείνωση της κατάστασης του

Ακόμα μια ατυχία για την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στο πλαίσιο της προσπάθειας της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού θα στερηθεί της βοήθειας του Κώστα Σλούκα, ο οποίος μένει εκτός.

Ο 26χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον Γιώργο Πρίντεζη, δηλαδή πελματιαία απονευρωσίτιδα, που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Ιανουάριο.

Τότε είχε μείνει εκτός από τους αγώνες της Φενέρμπαχτσε, όμως στη συνέχεια έκοψε την πελματιαία, έτσι ώστε να προλάβει το Final Four του Βερολίνου, στο οποίο αγωνίστηκε με μικρές ενοχλήσεις.

Παρά τις ενοχλήσεις, ο Σλούκας αποδέχτηκε το κάλεσμα του Φώτη Κατσικάρη, όμως τον ενημέρωσε για την κατάσταση του. Έτσι με το που έφτασε στην Ελλάδα έκανε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα.

Στη συνέχεια έγινε προσπάθεια να προλάβει έστω τους αγώνες του προολυμπιακού, μένοντας εκτός στα φιλικά και ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, όμως και πάλι οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν εντελώς.

Έτσι αποφασίστηκε ο Κώστας Σλούκας να μείνει εκτός ομάδας για το προολυμπιακό, μετά και από παρέμβαση και της ομάδας του, της Φενέρμπαχτσε που φοβήθηκε επιδείνωση της κατάστασης του.